söndag 29 mars 2009

Självklart har vi massor av fint för de allra viktigaste personerna!!

Tack!
För all fin respons på vår butik! Vi tror ni anar hur ivriga vi är att komma igång Varje leverans är som rena julafton för oss! Idag har det blivit ett IKEA besök och hyllor har skruvats i högre hastigheter.
Ett stort projekt kan vi lova. Ni kanske kan se framför er synen av en syster, M, släpandes på en överlastad kundvagn, dragandes ( med jackskärpet ) ytterligare en lastvagn, med tusen olika delar hyllor, som ramlade av åt olika håll och kanter. Efter kommer C,i rulle, som tappert försöker styra hela ekipaget...Skapligt tåg!! Är övertygade om att ni alla har försökt manövrera en dignande kundvagn från IKEA!! Ingen servo direkt..

Ja! Ni får skratta, det gjorde vi med, så vi grät...
Och sedan vet ni nog också vad som kan hända den bästa när man skrattar så man kiknar när man fött barn de senaste åren:-)))







Här visar vi lite från butiken till till de allra viktigaste personerna som finns!
Vill ni se mer?
Stor stor kram C&M

Snart öppnar butik Villa Vintage

Efter veckor av hemlighetsmakeri avslöjar vi nu vad vi pysslat med i det före detta lila rummet som nu har intagit en helt ny skepnad.


Några små glimtar av vårt sortiment...
Vi visar fler om några dagar...
C&M

fredag 20 mars 2009

Med darrande händer

Go fredagkväll. Ni som väntar på del två av vår följetång får snällt hålla er till tåls. Så länge visar jag mitt senaste pyssel. Ni liksom jag har säkert beundrat min systers alla för han skrivna texter på diverse föremål. Nu fick jag för mig att jag också skulle pröva. Blev faktiskt ganska nöjd trots ett galet darr på handen men det syns ju inte på lite avstånd. Galgarna som tidigare var trärena fick sig ett varv vit färg och ett varsitt nummer. Lika så klädhängarknopparna. Det var riktigt roligt så vi får se vad som blir numrerat här näst.

Trevlig helg / Maria

lördag 14 mars 2009

Fortsättning, del 1

Nu har allt det färgglada bytt skepnad och intagit en ny sobrare färgskala i.....vitt faktiskt!!! De lila väggarna och de mörka möblerna har fått nytt liv med hjälp av den trogne följeslagaren vitfärgsburken...Men det är långt ifrån klart....nu får hålla er till tåls ett par dagar innan fler bilder kommer.....Ännu fler förändringar kommer att ske! stora sådana!







Hoppas att ni haft en mysig kväll med schlager, god mat, god dryck och mys!! M´s favorit vann och C´s kom tvåa!! Det får man vara nöjd med, eller hur!
Kram C&M

torsdag 12 mars 2009

Men huuuah...vad är detta???!!!


Ja, det är inga vackra bilder vi bjuder på i dag:-) Men var lugna, det blir bättre!! Så här såg det ut för några veckor sedan...Några av er vet nog att vi håller på med ett jätteprojekt! Nu är det dags att börja visa vad det är som var så extremt lila men nu ser helt annorlunda ut!!

I helgen avslöjar vi lite till...och så klart visar lite mer bilder. Men vi garanterar att de då går i lite andra nyanser;-)


så till i helgen....ha det så gott!!!
C&M

fredag 6 mars 2009

Helgens Vintips!

Här kommer ett dundervin!!

Så här års är man nog mest sugen på rött i glasen, I alla fall jag!
jag har valt att tipsa er om ett av mina favoritviner!!
Brown Brother Shiraz! ( kommer nog bli ett av era också )

Jag läste ett omdöme av det en gång och då beskrevs det som " ett vin för inomhuspyssel och mys" !!! Va!! Jag menar kan det passa bättre för er?? :-) För jag antar att det kommer mysas och pysslas i högre hastigheter i helgen:-)

Det här vinet passar bäst till kraftigare kötträtter och till grillat!!Så fram med grillen nu, för vem säger att man inte kan grilla i mars..kanske njuter vi extra då? :-)

Gör gärna en sås på skogssvamp och krydda lite extra med svartpeppar, så kommer ni känna hur pepparsmaken i såsen möter pepprigheten i vinet på ett himla gott sätt!!
Grädde i såsen ( så klart ) gör att vinet känns lenare!!

Vinet kommer från Autralien och ett område som heter Victoria.

Stor doft av fat, vanlj, mörka bär, choklad och eukalyptus ( eukayptustoner är vanligt i viner från Australien så om ni känner det i ngt vin ni blir bjudna på kan ni impa lite ;-) )
Vaniljtonerna kommer av att vinet delvis lagrats på spanska ekfat.
Franska ekfat ger toner av bla choklad, som ni också kan känna i vinet.
Tonerna i doften kommer igen i smaken.

Shiraz ( heter Syrah i Europa ) är en av de äldsta kvarvarande druvsorterna och härstammar från Iran.
Art nr: 6383
Priset:106 kr ( mycket vin för pengarna )
Hoppas ni provar detta och tala gärna om vad ni tycker!
Skål och mysig pysslig helg!!

söndag 1 mars 2009

Vill bara visa del coola etikett som vi fick av en kille som varit med att göra comic strip´s hemsida!! Det vin vi tipsade om senast!! Kul Va!!

C´s vardagsum

Hejsan alla vänner!!
Hoppas ni haft en jättebra dag!! Lite Jetlaggad fortfarande men börjar komma in i vardagen igen. Jobb vardagssysslor och...inredning hihi

Idag visar jag C mitt vardagsrum! Lite svårt att få ngn riktig finess på en 50-tals lägenhet.
Jag gillar ju den Dansk/franska lantliga stilen men mitt hjärta klappar ändå lite extra för New England..Försöker hitta ngn skön kombination:-)
Det är iofs en bostadsrätt så man kan ju unna sig att göra lite större renoveringar. Det har jag gjort med köket men vardagsrummet fick bara en omgång vitfärg till att börja med..på strukturtapet!!! ujujuj... Men jag trivs :-)


Soffan är en Ekeskog från Ikea och bordet är från mio. Mitt vitrinskåp är från Bloomingville. Det är ett skåp som ska sitta på väggen men det blev bättre så här hos mig.Mattor, kuddar och gardiner byter man ju efter årstid...ibland oftare...men den här beige/vita gillar jag.



Det var en liten glimt...Andra delen av vardagsrummet är mitt "sovrum" Men det visar jag en annan dag!

Ha en riktigt skön dag!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...