onsdag 26 maj 2010

Fix på glasaltan....

Go kväll....Nu har kära syster tjatat på mig att jag ska lägga ut lite bilder på vår glasveranda. Är visserligen inte på långa vägar klar med inredningen men faller som vanligt för storasysters charm. Då anslutande altan och trädeck med pool är under uppbyggnad fungerar glasverandan vissa dagar som byggbod så riktigt nöjd blir jag inte förens bygget är klart. Sen skulle jag ju vilja inhandla all inredning från Slettvoll men men...får nöja mig så länge med gamla överblivna möbler...Fler bilder lär dyka upp under sommaren, bla. på baren. Sen har jag ju lovat att visa bilder på min lilla Hedda som föddes innan jul...här är hon nu med sin mamma...Har inte hört till vanligheten att vi visat oss själva direkt ;-)








Å så jag med Heddis....

Ha en riktigt skön fortsättning på veckan / Maria

fredag 21 maj 2010

Mammatid är lyxtid

Ja ha...då var det helg igen. Jösses vad veckorna springer i väg. Å sommar blev det helt plötsligt och inga sommarkläder har man heller! Ni har säkert samma problem...kläderna från förra sommaren funkar ju inte alls i år ju... Dess utom var jag gravid då och att jag skulle sätta på mig kläderna från TVÅ sommrar sen....det finns ju inte...Nej det måste shoppas. Har fixat och trixat på vår glasveranda i dag medans pappan tog barnen på officerslunch. Det ni...det är lyx, att få vara själv hemma ett par timmar och spela vrålhög musik, dansa med moppen och sjunga i toaborsten. Efter det ett välförtjänt glas mousserande och bland annat grillad halloumi med min favoritolja ringlad över. I morgon tar pappan barnen igen och åker till farmor medans mamman har tjejmiddag med massa dyrt vin, grill, övernattning och brunch på havsbadet på söndag....Detta kan jag säga händer allt för sällan men desto lyxigare.

Bilder från glasverandan kommer så småningom...lite mer fix först. Ha en skön helg alla....Det ska jag ha, garanterat.

Maria

lördag 15 maj 2010

Nu börjar barnens rum ta form...

Tänkte visa några bilder från barnens rum idag! De delar ännu så länge rum och verkar trivas med det...

Vi fick tänka till lite när vi skulle fixa iordning det. E 9 år skulle inte behöva vada fram bland dinosaurier och bilar och L 7 år skulle knappast känna sig bekväm i ett rum tapetserat med High school musical bilder...

Förra rummet de hade var uppdelat i en rosa och en blå sida (kolla under rubriken barnrum) men de börjar bli för stora för det nu, så en cool fototapet fick bli grunden...

Sen är det ju nästan omöjligt att få det så stilrent som man kan kanske hade önskat för Hello Kitty, Barbie, tusen bilar och jättedinosaurier måste också husera där!

Dessutom bor det ytterligare två små varelser där... vid namn Gossan och Filippa...



Njut av denna härliga lördag nu allihopa och får ni tråkigt så kan ni ju alltid ta en lektion discodans som vi bjuder på här nedanför :-) Det är humor!!!

Stuffa lungt! C&M


fredag 14 maj 2010

måndag 10 maj 2010

Hon har gjort det igen.....

En njutning för öga och gom.....

Har just ägnat över en timme åt att bläddra, sukta, frestas och njuta av den här underbara kokboken av härliga Leila...Recepten ser livsfarligt goda ut och fotona är fantastiskt fina.. Det är inte bara en receptbok, det är ju även inredning och inspiration i en härlig blandning.

När jag kommit ett par sidor in i boken hörde jag mig själv högt och tydligt lova sambon att jag ska bannemig laga varenda recept i den här, från början till slut.....

( ungefär med samma övertygande röst jag lovade barnen ett varsitt marsvin i ett svagt ögonblick, fast jag tror det här löftet kommer dofta betydligt godare )

Jag såg en film där en en tjej lagade franska recept efter en känd frans kock och bloggade om det, minns inte vad den hette ( julia Childs kokbok? ) men filmen var jättebra. Kanske får ni se ett och annat recept om jag håller löftet ;-)

Stars and stipes känslan finns..


Härliga Italienska recept som borde passa min darling..

Till sist min skylt som jag köpte på Bubba Gump i Fort Lauderdale....
Så sant så sant, eller hur mammor!!
Eller vi kanske ska fråga våra män och barn ;-)


Charlotte

torsdag 6 maj 2010

Snart är det dags att ge alla mammor lite extra uppmärksamhet!!

Vi får väl se vad vi hittar på till vår goa mamma Eva som alltid ställer upp...
C&M

onsdag 5 maj 2010

Fler lyktor...

Efter en rätt hektisk vår har jag äntligen börjat få lite tid till hemmapyssel. Dess två lyktor från Villa Vintage så klart pryder mitt sideboard i matsalen. Vi kan inte få nog av högblankt silver i alla dess slag. Vi skickade nyligen våra favoritlyktor från butiken till Linköping och Anne med en av våra absoluta favoritbloggar stjärnor och champagne. Nu ska jag återgå till att piffa vår nya bar som växer fram på glasverandan.....Bilder kommer på den. Trevlig onsdag!!! / Maria

söndag 2 maj 2010

Tillfredsställande shopping!


Nu har jag vart ute på en liten shoppingrunda. Visar de senaste inköpen. Två små vackra vårjackor till Hedda. Den blå från Lindex och den ljusa från HM...riktiga fynd!







Ett armband från Baglady och ett par Hunters till mamman :-) Nu känner jag mig tillfredsställd några dagar...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...