torsdag 18 november 2010

Bästa grymmaste C

I går kväll hade vi Jul kick-off på Villa Vintage...en fantastisk kväll med Nynäshamns härligaste tjejer, en massa bubbel med tilltugg och en hel del shopping. I kväll var det dax för ännu en vinprovning. Jag antar att systeryster ligger hemma framför tv:n nu med ett stort välförtjänt glas vin. Det är underbart att dela ett Villa V med kära C. Vinprovningarna bokstavligt talat väller in. Det blir nog en grym vinter och vår.... Men först lite jul. Dessa härliga stämplar går nu att köpa hos oss. Piffa till dina julklappar eller julkort.

Trevlig kväll...i morgon är det fredag / Maria

måndag 15 november 2010

å så en stjärna till...

Ja ha...då var det dax att ha ihjäl ännu ett olivträd. För det är exakt det jag gör varje år när jag tar in mina fina träd för vintern. I år hoppas jag på att den svala hallen skall hålla trädet i liv. Efter en promenad som bara skulle gå till apoteket blev det lite mer fix i hallen.....




Va? det där blev väl bättre? Ett hjärta i plåt från Lexington....




.....och en stjärna så klart. Såååå snygga. Helst skulle jag vilja ha en hel gran med bara sådana men nöjer mig med en i år


I kväll har vi fixat och ordnat i butiken för onsdagen JUL KICK-OFF. Har även hunnit med att fixa "frippan" hos bästa frissan Mimmi....nu går tonerna i lite rött


Ha det gott / Maria


söndag 14 november 2010

Nu får man börja....

att jula till det här på bloggen...Vi börjar med lite inspiration från fantastiska Granit där man alltid hittar saker man inte kan leva utan!

Kakburkarna ovan inhandlades förra julen men det här året står dessa stjärnskålar överst på inköpslistan, supersnygga.





Fina stämplar för paketen..
Imorse bakade jag mjuk pepparkaka och glöggflaskor står på bänken, jag vet att det är lite tidigt men får man verkligen inte smygstarta redan nu?
Kram Charlotte

onsdag 10 november 2010

Kick-off för julen

Vi ursäktar våran frånvaro och skyller på snoriga barn, massa jobb, fester, resor och slöa soffkvällar med ett och annat glas mulligt höstvin i handen. Helt plötsligt fick tiden för sig att flyga fram och snart är det jul. Härligt...i fler bemärkelser för mig. Min kära J kommer hem och skall efter jul sluta veckopendla efter 10 ÅR!!!!! Herre gud hur ska det bli...en vardag tillsammans. Och vad skall jag göra med all tid jag kommer att få över???? Ta upp träningen som legat nere i över tre år sedan lilla M kom kanske. Från att ha tränat två timmar per dag 4-5 dagar i veckan till att max gå en shoppingrunda på stan. Har lite att ta igen va?

Onsdagen den 17 november 17.00-19.30 har vi julkick-off på Villa Vintage. Vi bjuder på dryck och tilltugg och 20 härliga % på hela vårt grymma sortiment. Bland annat dessa härliga koppar att dricka exempelvis varm choklad med päroncognac i.


Välkomna alla




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...