lördag 30 juli 2011

det drar ihop sig mot premiär....

God förmiddag vänner!!

Lördag, halvdant väder...det är en perfekt dag för att rensa städa och organisera hemma. Tänkte vara klok att börja redan nu inför flytten till huset i februari.


Nu börjar det närma sig premiär för En andra chans! Det finns jättefin info på Svt´s hemsida. Ni kommer dit om ni klickar Här


Det får ni inte missa =) Länka gärna det här på era bloggar! Det kommer bli ett fantastiskt program!


Det är varma ljumma kvällar nu och det inbjuder till mysiga stunder utomhus med nära och kära. Bjuder på lite inspirationsbilder från bla Pottery Barn & Martha Steward



Njut av er lördag nu!


Kram Charlotte


onsdag 27 juli 2011

Lovely Chocolat



Ett underbart recept på riktigt enkel dessert!


150 gr mörk choklad, 150 gr smör, 1 dl socker, 4 st ägg, 2 st äggulor, 0,75 dl mjöl,


Smörj 4 portionsformar som rymmer 1,5-2 dl . Smält chokladen på låg effekt i micron. Vispa smör och socker vitt och fluffigt med elvisp. Tillsätt ett ägg i taget under vispning. Häll sedan i äggulor, choklad och slutligen mjölet.


Grädda dem i ca 7 min ( de ska vara rinniga i mitten ) och servera med grädde eller vaniljglass!


Det bästa med dessa är att du kan förbereda dem långt innan de ska serveras och grädda dem i sista sekunden!


Lycka till....




C

tisdag 26 juli 2011

Aftonbladet södag

I södags var jag med i Aftonbladets södagsbilaga! En artikel som var riktigt fint skriven av Anna F på Aftonbladet. Lite märligt känns det ändå allt att se sig själv i tidningen =) Och hur märkligt kommer det inte kännas att se sig själv på TV i höst....snart är det ju programstart, 11 augusti på Svt1 kl 21.00. det får i inte missa!!!





Är det inte roligt att Ernst är med på liten bild.... ;-) Ni kan klicka på bilderna och läsa!


Kramar Charlotte

torsdag 21 juli 2011

lördag 9 juli 2011

Det ska aldrig vara långtråkigt.....

Jo, vi tyckte inte att vi hade tillräckligt att göra igår, bara provfrisyr på dagen, prästjakt då den prästen som ska viga oss om en vecka blev sjuk, samt övrigt bröllopsfix i hyperfart....så vi slog till och köpte ett hus! =)

Vårat drömhus!

Casa Bresciani




Åh vad spännande det kan vara en vanlig fredag! I februari blir det inflyttning så vi får väl se om vi lägger bröllopsresan till Thailand på hyllan ett år och tar en honeymoon i Segersäng.

Underbart hus med en underbar tomt....Mer får ni se i februari.



Annars är bröllopsplaneringen nere i detaljnivå nu och vardagsrummet fyllt av kassar som ska användas på dagen D....bara en vecka från idag!



bilder från nätet



Ett bra kit för en brud och hennes följe för den stora dagen!


Ha en härlig helg!

fredag 8 juli 2011

Hårfix och småpyssel....

7.30 är klockan och jag sitter i köket med en kaffe. Resten av familjen sover gott men jag njuter av att vara uppe med tuppen, öppna dörren till trädgården, gå ut och känna alla friska dofter och värmen från morgonsolen. Redan 20 grader varmt....
Det är lite pirr i kroppen idag!
Idag ska jag till frissan och göra en provfrisyr...



Bilderna är lånade från Bröllopsguiden
samt olika platser på nätet när jag googlat frisyrer.


Något som liknar dessa hade jag tänkt mig, Åh vilket kärt besvär men det väcker en viss beslutsångest! Utsläppt eller helt uppsatt? Vi får se när jag kommer till tjejerna på Sjödins i Nynäshamn!



Soliga hälsningar Charlotte

tisdag 5 juli 2011

Det växer så det knakar.....





Lovely, mina fingrar verkar ha en viss grön nyans i alla fall =) På baksidan växer det så det knakar och snart kan jag börja skörda, vad präktigt det låter!


Förutom trädgårdsfix upptas all vår tid av bröllopsfix just nu. Vi fick lite smått panik när prästen just meddelade att han inte kunde viga oss den 16 juli.....så nu letar vi febrilt efter en ny präst! Ja ja det ska väl vara spänning in i det sista i mitt liv!


Men det är semester så vi har ju all tid i världen ;-)


Charlotte

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...